---slider---

Som una empresa de tradició familiar, jo, Silvestre, fill i net de llauradors, vaig decidir dedicar-me a la terra, i des de 1998 faig agricultura ecològica per convicció.
Hui, amb el meu fill Joan tenim més de 30 fanecades en producció ecològica al cor de l'Horta Nord, en terme de Cases de Barcena, Meliana i Foios.

Fem venda directa al consumidor a l'horta i a través d'aquesta web, reduint el circuit de comercialització que ens permet millorar la relació qualitat-preu, ajustant-se als costos reals de producció i facilitant el contacte directe entre productor i consumidor. 

Com funciona?

Escull els teus productes
Confirma el carret
Introdueix les teues dades
Confirma la comanda

Els dies que dediquem al lliurament de les comandes, són els dimarts i dissabtes de cada setmana.
Si vols recollir o rebre els productes el dimarts, has de realitzar la comanda com a data límit, el diumenge anterior abans de la 20:00 i si vols recollir o rebre els teus productes el dissabte, has de realitzar la teva comanda com a data límit, el dijous anterior abans de les 20:00.

El producte "Ecocaixa de Silvestre", només es repartirà els dimarts de cada setmana.

Pots triar entre recollir la teva comanda en la data corresponent en la nostra tenda o rebre-ho al teu domicili, per a més informació consulte l'apartat Com funciona?.